Відділ соціального захисту населення Наталинської сільської ради інформує

  • 359

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красноградської міської ради  здійснює соціальне обслуговування та надає соціальні послуги громадянам, що перебувають у складних життєвих обставинах і  потребують сторонньої допомоги, які мешкають на території  Наталинської сільської ради на підставі Угоди про співробітництво між Наталинської сільською радою та Терцентром.
Соціальні послуги спрямовані на підтримання життєдіяльності і соціальної активності самотніх непрацездатних громадян, які не мають працездатних рідних, що повинні забезпечити їм догляд та допомогу, або рідні є громадянами похилого віку чи визнані інвалідами в установленому порядку.
В Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красноградської міської ради створено 3 відділення: соціальних послуг за місцем проживання, натуральної та грошової допомоги, надання послуг в умовах денного перебування. 
Територіальний центр забезпечує надання послуг за рахунок бюджетних коштів, з установленням диференційованої плати залежно від доходу отримувача соціальних послуг та за рахунок отримувача або третіх осіб.
Територіальний центр також надає послугу «Соціальне таксі», яка надається на безоплатній основі та платній основі громадянам похилого віку, інвалідам.
За більш детальною інформацією необхідно звертатись до відділу соціального захисту населення Наталинської сільської ради за адресою: с. Наталине, вул. І Сенченка, буд. 89, за тел. 0574476818.

Фото без опису