Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості запрошує до реалізації загальнодержавної соціальної програми для осіб з інвалідністю

  • 225

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» розпочинає реалізацію соціальної програми «Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю. Копірайтинг – професія для успішного майбутнього» за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів та Міністерства соціальної політики України.
Пріоритетними завданнями програми є сприяння зайнятості осіб з інвалідністю та реалізації права на працю на рівні з іншими, а також забезпечення реалізації права на освіту осіб з інвалідністю шляхом підтримки інклюзивного навчання.
У рамках даної програми оголошено набір на навчання осіб з інвалідністю та/або членів сімей, у складі яких є особа з інвалідністю, що потребує постійного догляду.
УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ Є БЕЗКОШТОВНОЮ.
ДАТА ПОЧАТКУ КУРСУ: 01 вересня 2021 року.
ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ: 4 місяці (по 2 уроки на тиждень).
КІЛЬКІСТЬ НАВЧАЛЬНИХ ГОДИН: 135 годин.
Програмою курсу передбачені домашні завдання, спрямовані на закріплення отриманих знань. Домашні роботи будуть перевірятися кураторами програми.
ДЛЯ НАВЧАННЯ НЕОБХІДНО: комп’ютер, ноутбук або планшет та доступ до мережі Інтернет.
ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАННЯ УЧАСНИКИ ПРОГРАМИ ОТРИМАЮТЬ СЕРТИФІКАТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ.
ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОГРАМІ необхідно направити електронний лист на пошту vgoi.psi@gmail.com, вказавши тему листа: «Онлайн-курс. Копірайтинг», а в самому листі зазначити:
1. ПІБ (прізвище, ім’я, по батькові);
2. Вік;
3. Номер мобільного телефону;
3. Адресу електронної пошти для зв’язку;
4. Статус: людина з інвалідністю або член сім’ї, у складі якої є людина з інвалідністю, що потребує постійного догляду.
У разі виникнення запитань щодо реєстрації телефонуйте контактній особі з боку організації за номером телефону: 050 810 32 45, Катерина.