Відбулася обласна серпнева педагогічна конференція

  • 519

Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається з серпневої педагогічної конференції. Серпнева конференція – особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії, на якій підсумовують роботу за минулий навчальний рік та окреслюють основні завдання на майбутній робочий період.
26 серпня Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК взяла участь в  обласній серпневій конференції, яка відбулася в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого в м. Харків. До конференції також долучилися перший заступник Наталинського сільського голови Салех НАГІЄВ, заступник з питань діяльності виконавчих органів Сергій ДОРОШЕНКО та начальник відділу освіти Оксана РУДЕНКО.
Конференція визначила пріоритетні напрямки в організації освітнього процесу у новому навчальному році, окресливши завдання з його якісної підготовки. Крім того, на заході привітали учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали за його результатами 200 балів.
На завершення серпневої конференції відбулася концертна програма за участю викладачів та студентів.

Фото без опису