У Ясній Поляні відбулася концертна програма з нагоди 4-ї річниці утворення Наталинської територіальної громади та 30-річчя незалежності України

  • 498

Сьогодні у селі Ясна Поляна Попівського старосинського округу відбулася концертна програма з нагоди 4-ї річниці утворення Наталинської територіальної громади та 30-річчя незалежності України.
На захід завітала Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК та перший заступник Салех НАГІЄВ. Олена Василівна щиро привітала присутніх з подвійним святом: «Наталинська громада може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють її обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо більш сучасного вигляду. Разом ми єдина і велика сім'я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Переконана, що згуртувавшись, ми обов’язково подолаємо всі труднощі і докладемо максимум зусиль в ім’я процвітання рідної громади і Батьківщини! Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, миру, щедрої долі, успіхів у всіх починаннях заради розквіту незалежної, демократичної, квітучої України!»
Далі глядачі мали змогу насолодитися святковим концертом за участю місцевих артистів. Урочисте дійство супроводжувалося душевним виконанням віршів Любов’ю та Ельвірою Долженковими, піснями Світлани Караваєвої, Світлани Хоменко, Зінаїди Мошної, Тетяни Руденко, Олександра Долженкова, запальними виступами танцювальних колективів «Малявки» та «Молодички».
Так тримати, громадо!

Фото без опису