Володимирівці відсвяткували День села

  • 452

Кожне село має свою давню історію. Не виключенням є і Володимирівка. Тут вже протягом багатьох років традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління. А святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу.
Тож сьогодні, 4 вересня, плеяду гучних та справді народних осінніх свят Наталинської територіальної громади - Днів села - розпочала Володимирівка: нині тут було напрочуд велелюдно та гамірно, бо відзначали саме День села! Організаторам вдалося знайти свій оригінальний та неповторний підхід до його святкування, а місцеві мешканці підтримали це починання з величезним ентузіазмом.
Зі святом присутніх тепло привітала очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка побажала усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості й миру: «Всі здобутки нашої громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих її мешканців, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують її славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням! Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині!»
Олена Василівна вручила грамоти Наталинської сільської ради представникам різних сфер діяльності Володимирівського старостинського округу за багаторічну плідну працю та значний особистий внесок у розбудову територіальної громади. Також щиро привітала з 80-річним ювілеєм ветерана педагогіки і просто людину з великої літери - Васильєву Тетяну Григорівну, яка усе своє життя пресвятила педагогіці та дітям.
Своїм землякам та гостям свята місцеві артисти подарували цікаву концертну програму, а родзинкою заходу стали виступи народного аматорського колективу «Черешеньки» та дитячого ансамблю «Дивограй» Попівського сільського будинку культури, які змусили присутніх підспівувати та пританцьовувати від справжньої навали позитивних емоцій. Також незабутню насолоду глядачі отримали від душевного виконання пісень Володимиром Каптуревським.
Мелодійні пісні, запальні танці, музика, чарівні ведучі – всі намагалися показати свої найкращі таланти та дарували присутнім своє тепло і посмішки.
Протягом свята у повітрі відчувався запах смаколиків – гостей заходу пригощали домашніми пиріжками та найсмачнішою кашею, а також звідусіль лунав сміх дітей, які радісно стрибали на батутах.
Тож свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання. А коли на землю опустилася темрява, спалахнули вогні фейерверка, освітивши щасливі обличчя присутніх, після чого розпочалася святкова дискотека.
Народне гуляння видалося на славу, адже було сповнене посмішками, гумором та позитивними емоціями, які, напевно, надовго залишаться у пам’яті присутніх.
Зі святом, Володимирівко!

Фото без опису