Команда велотуристів Наталинської громади отримала призові місця на змаганнях за Кубок України серед юнаків зі спортивного туризму

  • 545

14 – 17 вересня у смт. Есхар Чугуївського району Харківської області відбувалися змагання за Кубок України серед юнаків зі спортивного туризму (велосипедного та водного). Змагання мали на меті патріотичне та фізичне виховання дітей, визначення найсильніших туристських спортивних команд та спортсменів. Організаторами заходу виступили Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та КЗ «Харківська обласна станція юних туристів».
До програми були включені змагання на наступних дистанціях: «Комплексна дистанція» (дистанції «Фігурне водіння велосипеду», «Тріал», «Велокрос», особисто-командні змагання) та «Велоралі» (командні змагання).
За результатами змагань команда велотуристів Наталинської сільської ради посіла ІІ місце у загальнокомандному заліку в середній групі, на дистанції ралі та на комплексній дистанції у загальнокомандному заліку з велосипедного туризму. Грамотами за ІІ місце у загальнокомандному заліку в середній групі нагороджено Аллу Батову та Дмитра Міщенка, Андрія Муху – за І місце у загальнокомандному заліку та на комплексній дистанції у старшій групі, ІІІ місце в особистому заліку на дистанції «Велокрос». Косінов Дмитро посів І місце в особистому заліку серед юнаків середньої вікової групи на дистанції «Фігурне водіння велосипеда» та ІІ місце – на дистанції «Велокрос», Марина Лебединська - ІІІ місце в особистому заліку серед дівчат середньої вікової групи на дистанції «Фігурне водіння велосипеда», Луговий Вадим – ІІ місце в особистому заліку серед юнаків старшої вікової групи на дистанції «Фігурне водіння велосипеда», Мирончук Дмитро – І місце в середній групі на комплексній дистанції та в особистому заліку серед юнаків середньої вікової групи на дистанції «Велокрос», ІІ місце - в особистому заліку серед юнаків середньої вікової групи на дистанції «Фігурне водіння велосипеда» та на дистанції «Тріал».
Тренери нашої команди Сергій Маринич та Андрій Мирончук отримали дипломи Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.
Пишаємося нашими велотуристами і дякуємо за гідне представлення Наталинської громади на змаганнях за Кубок України серед юнаків зі спортивного туризму. Так тримати, адже попереду ще багато нових перемог!

Фото без опису