Після капітального ремонту урочисто відкрито корпус початкових класів Добренського ліцею Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області

  • 404

Освіта – важлива складова і передумова зміцнення спроможності громади, саме тому Наталинська сільська рада приділяє чиненайбільшу увагу розвитку освітньої галузі.
Сьогодні після капітального ремонту було урочисто відкрито корпус початкових класів Добренського ліцею Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області. В ході ремонтних робіт було повністю оновлено та осучаснено шкільне приміщення: замінено шиферний дах на металочерепицю, утеплено та пофарбовано фасад будівлі, виконано ряд робіт з ремонту внутрішніх приміщень - відремонтовано класні кімнати, оновлено систему опалення та електропостачання, облаштовано кабінет для медичного працівника, а також виконано благоустрій прилеглої території.
Тож наразі місцева малеча має належні умови для навчання – комфортні, просторі, теплі та сучасні класні кімнати, адже саме тут дітлахи проводять більшу частину дня.  
Сільська влада має на меті й надалі підтримувати та розвивати освітні заклади громади, адже ми розуміємо, що обрали правильний курс – створення сучасного освітнього простору на території Наталинської територіальної громади.

Фото без опису