У Роздольській гімназії Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області завершено капітальний ремонт харчоблока

  • 402

Враховуючи обов’язковість введення системи НАССР у закладах освіти, питання якісного та безпечного харчування залишається найбільш актуальним. Відтак, сьогодні у Роздольській гімназії Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області завершено капітальний ремонт харчоблока, адже харчування у школі - це не примха, а необхідність для повноцінного функціонування навчального закладу.
У ході проведення ремонтних робіт здійснено повну заміну технологічного обладнання на нове та більш сучасне, розширено робочу зону для приготування їжі, облаштовано комору для зберігання харчових продуктів. Відремонтоване приміщення харчоблоку оснащене сучасною технікою для кухні, що відповідає усім санітарно-гігієнічним вимогам і значно покращує роботу кухарів. А частина коридору перед кухнею, де також зроблено ремонт, умістила нові умивальники та електросушарки для рук.
Тож наразі учні гімназії можуть ситно, смачно та безпечно харчуватися у стінах рідної школи, що надасть можливість дітлахам вчасно поповнювати запаси енергії та успішно навчатися.
Зазначимо, що забезпечення якісного та безпечного харчування є одним з пріоритетів діяльності сільської влади. Далі буде!

Фото без опису