Довгожителів Наталинської громади привітали напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

  • 433

Другий місяць осені починається з особливої дати - 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.
Цей день - не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
Напередодні цієї дати, продовжуючи добру традицію, Наталинська сільська рада поздоровила довгожителів громади: Гордєєву Анастасію Аврамівну 1929 р.н., Піскун Олександру Феоктистівну 1929 р.н., Штеменка Валентина Романовича 1929 р.н., Шаповаленко Катерину Григорівну 1928 р.н., Прихідько Клавдію Михайлівну 1929 р.н., Сиротенко Зою Йосипівну 1930 р.н., Гладку Ганну Стефанівну, 1931 р.н., Удовиченко Ніну Олексіївну 1926 р.н., Марушева Сергія Даниловича 1930 р.н., Щуплову Валентину Порфіївну 1931 р.н.
Пам’ятаймо, що турбота про громадян похилого віку необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків!

Фото без опису