Відсвяткували День села Соснівка та Березівка

  • 858

Села нашої громади красиві і квітучі. Але справжньою їхньою окрасою є люди. Ми щодня бачимо їх, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті, а їхня щоденна праця життя - то джерело людської мудрості і самовідданості.
У населених пунктах громади продовжуються святкування Днів села, і сьогодні, 30 вересня, свято завітало у Соснівку, де відзначали День села Соснівка та Березівка. На урочистості завітали заступники Наталинського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Михайло ЗІНЧЕНКО та Сергій ДОРОШЕНКО.
Вітання від очільниці Наталинської територіальної громади, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК переказав заступник сільського голови Михайло ЗІНЧЕНКО, який побажав усім миру, добра, родинного благополуччя, а громаді – розквіту і процвітання, зазначивши, що усі досягнення, якими багата Наталинська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів насамперед її мешканців.
По завершенню урочистої частини привітали місцевих мешканців поважного віку, ювілярів та пари, які прожили у шлюбі 25 та 50 років.
Далі розпочався святковий концерт: місцеві артисти подарували публіці незабутню насолоду проникливим виконанням пісень та зворушливих віршів, найвеселішими гуморесками, запальними танцями. Розваги знайшлися і для малечі – дітлахи з непідробною радістю стрибали на батутах та грали у тир.
Увазі присутніх було представлено й виставку місцевих майстринь: побачити стільки наповнених місцевим колоритом експонатів та цікавинок годі й бажати! Крім того, гостей заходу частували смаколиками – тут були і вареники, і пампушки, і найсмачніша каша. Завершився захід дискотекою для молоді.
Тож свято видалося напрочуд цікавим та веселим, адже було сповнене посмішками, гумором та позитивом. Так тримати!

Фото без опису