Освітянську спільноту Наталинської територіальної громади з професійним святом привітав український оперний та естрадний співак, суперфіналіст шоу «Україна має талант» Артем Семенов

  • 621

Щорічно 30 вересня в нашій країні відзначають Всеукраїнський день бібліотек, а у першу неділю жовтня відзначається професійне свято вчителів – День працівників освіти.
Бути учителем - це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, яка збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Бібліотекарі ж у свою чергу є справжніми помічниками та радниками на шляху до вершин знань і мудрості народу, будучи збирачами духовних скарбів та провідниками у світ нового та непізнаного.
Тож з нагоди подвійного свята у Наталинській територіальній громаді відбулися урочистості та святковий концерт. У актовій залі Наталинського ліцею панувала невимушена щира атмосфера, а обличчя присутніх просто випромінювали щастя та радість.
На свято візитували Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, перший заступник Салех НАГІЄВ, заступники з питань діяльності виконавчих органів Михайло ЗІНЧЕНКО та Сергій ДОРОШЕНКО. До теплих привітань також долучилася перша заступниця голови Красноградської райдержадміністрації Наталія ОСАДЧА.
Очільниця Наталинської територіальної громади щиросердно привітала освітянську спільноту, зазначивши, що саме вчителі - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту, щиро подякувала винуватцям свята за щоденну невтомну і плідну працю, зазначивши, що сільська влада зі свого боку готова й надалі докладати максимум зусиль задля розвитку якісної освітньої системи та бібліотечної справи у громаді.
З нагоди професійного свята Олена Василівна нагородила грамотами Наталинської сільської ради представників однієї з найбільш шляхетних професій - вчителів - за високу професійну майстерність, багаторічну продуктивну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, забезпечення високого рейтингу закладів освіти Наталинської територіальної громади.
Профспілкова організація працівників освіти і науки Наталинської сільської ради також привітала освітян громади зі святом.
По завершенню урочистої частини розпочався святковий концерт – увазі глядачів було представлено чимало цікавих та змістовних номерів, у перерві між якими лунали слова поздоровлень і подяки на адресу тих, хто присвятив своє життя благородній викладацькій справі. Яскравими виступами стали вокальні номери  учнів Кобзівської гімназії Юлії Сітяєвої та Віктора Кулика, учениці Наталинського ліцею Анастасії Герасименко, соліста сільського клубу селища Дружба Сергія Шапошнікова, соліста Петрівського сільського будинку Юрія Козюпи. Саксофоніст Богдан Приходько своїм виступом створив незабутню атмосферу у залі, після чого вихованці дошкільного підрозділу Наталинського ліцею порадували присутніх виконанням віршів та пісень, а далі запальними танцями глядачів потішили зразковий танцювальний колектив «Крапелька» Красноградського районного будинку культури і танцювальний колектив Добренського ліцею.
Родзинкою та справжньою інтригою святкової програми до Дня працівників освіти України став виступ українського оперного та естрадного співака, автора пісень, суперфіналіста шоу «Україна має талант» Артема Семенова – зал просто вибухав оплесками після кожної пісні!
Безумовно, свято вкотре вдалося, а концерт залишив найяскравіші враження в душі кожного глядача.
Зі святом, шановна освітянська спільното Наталинської громади!

Фото без опису