У Лукашівці відсвяткували День села

  • 940

Відзначення Дня села символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Тож плеяду справжніх народних свят населених пунктів Наталинської територіальної громади продовжив Володимирівський старостинський округ.
2 жовтня село Лукашівка згуртувало усіх дружньою родиною на святкування Дня села. На заході зібралися найрідніші люди - ті, які працюють заради добробуту села, які тут народилися, живуть і своїми справами уквітчують свою маленьку Батьківщину.
До святкування долучилася очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка звернулася до присутніх з щирими словами привітань та побажань: «В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щасті, добра, достатку і мирного неба над головою! Нехай серця наповнюються гордістю за рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього нашої рідної громади! Разом ми й надалі будемо докладати максимум зусиль задля розвитку населених пунктів громади і змін на краще!»
З нагоди свята Олена Василівна вручила грамоти Наталинської сільської ради представникам різних сфер діяльності Володимирівського старостинського округу за багаторічну плідну працю та особистий внесок у розвиток населених пунктів округу.
Місцева влада привітала родини, які виховують трьох і більше діточок, а напередодні Дня працівників освіти - вчителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку: Дзюбу Наталію Володимирівну, Криштопець Ліану Михайлівну, Ляшенко Валентину Іллівну, Бойко Таїсу Іванівну.
Далі розпочався святковий концерт: чудовий настрій подарували глядачам співучі гості - народний аматорський колектив «Черешеньки» та дитячий ансамбль «Дивограй» Попівського будинку культури, випускник Володимирівської школи Володимир Каптуревський, а номери художньої самодіяльності представили учні Лукашівської гімназії.
Місцеві мешканці та гості заходу мали змогу відвідати виставку народних майстинь та зробити селфі на фоні численних колоритних фотозон. Присутніх пригощали смачним пловом та пирогами, а для наймолодших гостей заходу розвагою стала солодка вата і стрибки на батутах – усе це створювало напрочуд святкову атмосферу.
Свято закінчувалося, але його гості не поспішали розходитися по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої осінньої днини на урочистий захід.
По завершенню свята відбулася дискотека для молоді та святковий фейєрверк.
Зі святом, Лукашівко!

Фото без опису