Відбувся розіграш «Кубка Дружби» Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд

  • 555

Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси, це сила волі, прагнення до перемоги, бажання бути кращим. Спорт дає нам не лише здоров’я, він загартовує характер і волю. Займаючись спортом, ми знаходимо нових друзів і товаришів, розвиваємо впевненість у собі та прагнемо до самовдосконалення.
А футбол – це завзята боротьба команд, в якій проявляються швидкість, сила, спритність та блискавичність реакції. Це не просто гра! Це насамперед емоції, від яких завмирає серце, це пристрасть і стиль життя.
Тож сьогодні, 2 жовтня, на спортивному майданчику зі штучним покриттям по вул. Молодіжній с. Наталине відбувся розіграш «Кубка Дружби» Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд. За перемогу змагалися три дитячі футбольні команди: «Розривні хлопці», «Олімпік», «Вітерець».
Із вітальними словами до команд звернулася Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка побажала футболістам вдалої гри та перемоги.
Право внести державний прапор надали гравцю команди «Розривні хлопці» Роману Кучику, а судив змагання Станіслав Самойлік.
Вболівальники стали свідками захоплюючої боротьби, технічного володіння м’ячем, просто блискавичних передач і влучних ударів, отримавши при цьому масу позитивних вражень і заряд бадьорості.
За результатами змагань переможцем перехідного «Кубка Дружби» Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд стала футбольна команда «Розривні хлопці», срібним призером визнано команду «Вітерець», бронзовим - «Олімпік».
Кращим гравцем став Костянтин Каптан, гравець футбольної команди «Розривні хлопці».
По завершенню змагань усіх частували смачною кашею.
Вітаємо переможців та дякуємо юним футболістам за чудову гру!

Фото без опису