У Петрівці повністю відновлено та реконструйовано паркову зону

  • 413

Це стало можливим завдяки плідній співпраці Наталинської сільської ради, Групи Нафтогаз, СТОВ «Мрія» та БФ "Разом з Кернел", адже найголовнішим багатством нашої громади є перш за все її щирі і працьовиті люди, а основним завданням місцевої влади є максимальна оптимізація рівня життя місцевих мешканців.

На раніше занедбаній території виконано повний спектр робіт з благоустрою: викорчовано порослі, спиляно аварійно-небезпечні дерева, які досягли своєї вікової межі, прибрано та вивезено сухостій, гілля та сміття. На території парку встановлено урни для сміття, лавки для відпочинку, альтанки, облаштовано трирівневий фонтан та осередок для дітей, прокладено доріжки з тротуарної плитки, а загальну ландшафтну композицію доповнено зеленими насадженнями.

Проєктом створено платформу для спілкування громадян в комфортних умовах та для проведення дозвілля як місцевих мешканців, так і гостей громади. Перспективними наслідками реалізації даного проєкту вбачаються відновлення рекреаційного потенціалу парку та підвищення привабливості території Наталинської громади.

Відновлення парку є прикладом для кожного з нас, що саме спільними зусиллями можливо зробити ще багато корисних справ для жителів населених пунктів нашої громади. Тільки у плідній співпраці ми досягнемо нових висот та отримаємо ще кращі результати, адже сільська влада у свою чергу і надалі продовжить докладати максимум зусиль задля реалізації актуальних та значущих інфраструктурних проєктів.

Наталинська сільська рада висловлює щиру подяку усім місцевим мешканцям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут, тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, двір, вулицю, своє село!

Далі буде!