Наталинська територіальна громада разом з НАК «Нафтогаз України» долучилися до глобальної ініціативи «Greening of the Planet»

  • 972

Наталинська територіальна громада продовжує плідну співпрацю з надійними партнерами - Групою Нафтогаз - ми долучилися до реалізації екологічного проєкту АТ «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» «Енергія відновлення Землі» у межах глобальної ініціативи «Greening of the Planet».

Метою «Greening of the Planet» є відновлення екосистеми Землі, масштабне озеленення планети та привернення уваги до найбільшої проблеми століття - глобальної зміни клімату.

Детальніше про ініціативу: https://greeningplanet.org/.

30 жовтня 20 територіальних громад виробничої присутності АТ «Укргазвидобування» зі всієї країни об’єдналися у межах «Greening of the Planet» по масштабному висадженню 1 000 000 дерев. Організатори акції від НАК «Нафтогаз України» та «Greening of the Planet» залучають до цього заходу близько одного мільйона людей з різних куточків України. Цей рекорд буде записаний в Книгу рекордів України!

Сьогодні до екологічного проєкту з озеленення активно та з неабияким завзяттям долучилася й Наталинська територіальна громада на чолі з її очільницею Оленою Третяк. Ініціативу підтримали і небайдужі мешканці Попівського старостинського округу: у парковій зоні села Попівка було висаджено 47 кущів гортензії волотистої, барбариса, жасмина садового, а також 23 молодих дерева ялини колючої, глоду колючого, в'язу плакучого, катальпи бігнонієвидної, клена ясенелистого, клена сріблястого, горобини звичайної, сакури дрібнозубчастої, сливи розчепіреної, яблуні декоративної та черемхи – вже зовсім незабаром таке розмаїття зелених насаджень стане справжньою прикрасою та родзинкою Попівки! 

Захід мав на меті висадження якомога більшої кількості зелених насаджень, але не менш важливим стало об’єднання людей у велику дружню родину, згуртовану спільною благородною метою, адже ми не просто висаджуємо дерева, а змінюємо ставлення людей до природи та навколишнього середовища 

Дякуємо НАК «Нафтогаз України» за всебічну допомогу та долучення до такої важливої і необхідної справи - примноження зелених насаджень нашого рідного краю!

Також щиро вдячні старості Попівського старостинського округу Ользі Зінченко, начальнику відділу благоустрою Наталинської сільської ради Любові Соколовій, інженеру сектору регіонального розвитку ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Ірині Березовській, працівникам Хрестищенського відділення бурових робіт та місцевим мешканцям за небайдужість та участь у висадженні дерев, адже зелені насадження ростимуть і нагадуватимуть про кожного, хто залишив тут частинку своєї душі!

Нафтогаз

Нафтогаз Сталий Розвиток

Нафтогаз Розвідка та Видобування

Greening of the Planet

#Енергія_відновлення_Землі

#GreeningofthePlanet

#Сталий_розвиток

Проєкти розвитку громад: https://csr.ugv.com.ua/

Фото без опису