Культурну спільноту Наталинської громади привітали з професійним святом

  • 412

9 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Тож саме сьогодні широка когорта працівників культури Наталинської територіальної громади приймала вітання з нагоди професійного свята.

Зі святом тих, хто творить культурний простір нашої громади та береже, пропагує і примножує її культурні багатства, привітала Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк: «Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми носії традицій та звичаїв громади, зрештою, країни, в якій живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Сьогодні мені хочеться подякувати вам за професіоналізм, уміння принести втіху і спокій у душі людей, адже саме ви виявляєте максимальну енергію, чудеса винахідливості в організації масових заходів та культурного відпочинку людей. Саме ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця і кожної душі, примножуючи велич рідного краю своєю плідною творчою працею! Громада високо цінує ваш вагомий внесок у розвиток національної культурної скарбниці!»

Олена Василівна вручила Почесну грамоту Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Олегу Власову, директору Попівського сільського будинку культури, за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Щиро вітаємо та дякуємо кожному з вас, шановні працівники культури, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності і краси! Зі святом!

Фото без опису