Після капітального ремонту урочисто відкрили Мартинівський сільський будинок культури.

  • 621

19 листопада відбулася радісна подія для мешканців Мартинівського старостинського округу Наталинської сільської ради - після капітального ремонту гостинно відчинив перед відвідувачами свої двері Мартинівський сільський будинок культури.

Ремонт закладу культури було розпочато ще за часів існування Мартинівської сільської ради, правонаступником якої після виборів стала Наталинська сільська рада, яка і продовжила роботи з капітального ремонту, дбаючи про розвиток культури у громаді та піклуючись про комфортні умови праці фахівців цієї сфери, аби місцеві жителі ще з більшим інтересом відвідували культурно-масові заходи, охоче брали участь у підготовці та проведенні свят та приєднувалися до колективів художньої самодіяльності.

У Мартинівському сільському будинку культури виконано повний спектр ремонтних робіт: капітально відремонтовано усі внутрішні приміщення, спортивну та актову зали, встановлено нові пластикові двері, систему електричного опалення, облаштовано освітлення сцени, придбано 165 нових крісел для глядацької зали та одяг сцени - куліси.

Привітала присутніх із довгоочікуваною подією Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка зауважила, що переконана у тому, що повністю оновлений будинок культури стане окрасою Мартинівки. Олена Василівна зазначила, що реконструкція та осучаснення осередку культури створить більш комфортні умови для відпочинку і платформу для спілкування місцевих мешканців, надаючи таким чином можливість і надалі відновлювати, зберігати та розвивати народні традиції, адже саме будинок культури є центром культурного дозвілля для жителів села.

Тож сподіваємося, що цей прекрасний заклад завжди буде наповнений піснями і танцями! Нехай тут завжди вирує творче життя, а люди, які своїми вмінням і невтомною жагою примножують славні культурні традиції нашого краю, будуть здоровими і щасливими!

Фото без опису