У Наталинській територіальній громаді яскраво відзначили День працівників сільського господарства.

  • 731

Осінь – традиційна пора підведення підсумків сільськогосподарського року. Оцінюючи зроблене, стає зрозумілим, що за зібраними врожаями, досягнутими успіхами стоїть нелегка щоденна праця хліборобів і тваринників, керівників і спеціалістів аграрної галузі. Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими становить основу життя країни і добробуту наших земляків.

Напередодні Дня працівників сільського господарства у капітально відремонтованому та повністю оновленому Мартинівському сільському будинку культури відбулися урочисті заходи, на яких аграріїв Наталинської територіальної громади привітали з професійним святом та вагомими трудовими здобутками.

Зі щирими словами поздоровлень до присутніх звернулася Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка подякувала аграріям громади за самовіддану, нелегку, проте вкрай важливу та необхідну працю, і побажала усім миру, добра, оптимізму, натхнення, достатку, сімейного благополуччя та щедрих врожаїв на нивах. Олена Василівна зазначила, що наполегливість і працелюбність працівників сільського господарства сприяють збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі Наталинської територіальної громади, а разом з тим і соціальної сфери населених пунктів та поліпшенню життя наших земляків.

До теплих привітань також долучилися Красноградський міський голова Світлана Кривенко та голова районної ради Володимир Птишник.

Далі увазі публіки було представлено велику святкову естрадно-розважальну програму провідних артистів з Харкова та Полтави «Гарний настрій» (керівник - заслужений артист України Олександр Величко), виступ саксофоніста Максима Притуленка (м. Мелітополь) та запальних дівчат з гурту «Джазуні» разом з Володимиром Смірніцьким (саксофон). Усі запрошені артисти є лауреатами та переможцями багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, тож веселий настрій та просто незабутній вибух емоцій глядачам були гарантовані.

Зі святом, шановні аграрії Наталинської територіальної громади!

Фото без опису