Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем працівників прокуратури

  • 961

Шановні працівники прокуратури!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!
Верховенство Закону і Права є головним постулатом діяльності прокуратури. Обрана професія вимагає від кожного з вас високого професіоналізму, відповідальності у справі захисту законності, прав і свобод громадян, у боротьбі зі злочинністю. І саме ви маєте непорушно стояти на сторожі інтересів держави і громадянина, сприяти зміцненню законності та правопорядку.
Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, щастя та успіхів, життєвої наснаги і нових здобутків на професійній ниві в ім’я розвитку та процвітання нашої держави! Нехай людська повага і довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі!
Нових вам професійних звершень на ниві благородного служіння Закону! Щастя, благополуччя та мирного неба вам і вашим родинам!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису