Відбувся практичний семінар «Стратегія розвитку закладу освіти – один із пріоритетних напрямів педагогічного менеджменту»

  • 943

Якісна школа - це результат роботи керівника над розвитком закладу. Те, як директор налаштує управлінські процеси, безпосередньо впливає на якість освіти у школі, яку він очолює.

На базі Кобзівської гімназії за участю начальника відділу освіти Наталинської сільської ради Оксани Руденко та директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ольги Міхно відбувся практичний семінар для керівників закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради «Стратегія розвитку закладу освіти – один із пріоритетних напрямів педагогічного менеджменту».

Мета семінару – підвищити професійну компетентність директорів щодо педагогічного менеджменту та створення стратегії розвитку закладу освіти як одного з його напрямів. Досвідом такої роботи у Кобзівській гімназії ділилася директор Алла Адамова.

Учасники семінару мали можливість практично відтворити етапи створення концептуального документа: визначити стратегічні цілі, місію, візію та очікувані результати. Також мали нагоду відвідати музей села, який діє в стінах школи.