Відбулося територіальне методичне об’єднання вчителів української мови і літератури закладів освіти Наталинської сільської ради

  • 769

Як відомо, зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) забезпечує рівний доступ до вищої освіти, має високий рівень суспільної довіри, є невід’ємною складовою освітньої галузі, інструментом освітніх вимірювань та однією зі складових забезпечення якості освіти. Саме тому підготовка учнів до цього випробування є стратегічно важливим питанням для закладів освіти Наталинської сільської ради.

Територіальне методичне об’єднання вчителів української мови і літератури, яке відбулося на базі Петрівського ліцею, опановує сучасні методики використання нових підходів та методів навчання, які впроваджуються в тісній взаємодії з новітніми інформаційними технологіями. Під час педагогічної зустрічі проаналізовано результативність складання одинадцятикласниками ЗНО у 2021 році, опрацьовано програми та характеристики сертифікаційних робіт з української мови та літератури 2022 року, визначено типові помилки, які допускають випускники під час виконання завдань ЗНО. Окрема увага приділялася завданням нового формату та онлайн-ресурсам, які допомагають якісно підготуватися до випробування.

Фото без опису