Звернення Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів в Україні 

  • 837

Шановні мешканці громади!
Щорічно кожної четвертої суботи листопада в Україні вшановують пам'ять жертв голодоморів, яких у XX столітті Україна пережила три, проте голодомор 1932-33 рр. був наймасовішим і найжорстокішим.

Жертвами винищувального голоду стали мільйони людей. Ці чорні сторінки історії нашої країни назавжди залишили глибоку рану, яка ніколи не загоїться. Тож збереження пам’яті про минуле має вагоме значення насамперед для тих, хто живе нині, для майбутніх поколінь.
Вшанувати пам’ять невинних людей, жертв страшного лихоліття – це наш обов’язок, адже саме так ми назавжди залишимо в спогадах наший дітей пам’ять про ті страшні часи, аби в майбутньому вони зробили все, щоб подібне ніколи не повторилося.

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису