Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем енергетика

  • 297

Шановні працівники енергетичної галузі!
Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня енергетика!
Ефективне функціонування енергетичної галузі є запорукою результативної роботи всіх ланок господарства та комфортного життя кожного мешканця зокрема. Від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя суспільства.
Завдяки вам, шановні енергетики, працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, ви створюєте світло і затишок у кожній оселі. Саме ви і в дощ, і в сніг, холод чи спеку намагаєтеся в найкоротший термін налагодити якісне електропостачання.
Дякую вам за сумлінну і наполегливу працю! Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, бадьорого настрою, мирного неба і впевненості в завтрашньому дні! Нехай завжди зігріває вас вогник родинного тепла – джерело любові, віри та надії!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису