Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Новим роком

  • 445

Шановні мешканці Наталинської територіальної громади!
Від щирого серця вітаю вас з Новим роком!
Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і надав нам можливість створити всі умови для подальшого розвитку. Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.
Висловлюю вам вдячність за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм! Вневнена, що попереду - плідні трудові будні, які принесуть для Наталинської громади ще більш вагомі здобутки. Нехай новий рік стане наступним важливим етапом у реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні!
Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе, процвітання нашої громади і всієї України!
Щиро переконана, що разом ми збережемо все найкраще, що маємо, та спільними зусиллями примножимо наші успіхи!
Нехай новий 2022 рік стане сприятливим для втілення всіх добрих починань на користь громади! Бажаю усім, аби рік, що наступає, приніс стабільність і благополуччя, добробут і зміни на краще!
Зичу вам міцного здоров’я, безмежного особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності долі, Божого благословення!
З Новим роком!
З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису