Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

  • 869

Місцеве самоврядування – це важлива частина системи влади в Україні, яка є найбільш наближеною до людей ланкою. Саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування залежить добробут та майбутнє громад.

За календарем офіційних дат День місцевого самоврядування запроваджений в Україні з 2000 року, і ось уже 21 рік поспіль представники місцевого самоврядування святкують своє професійне свято.

З цієї нагоди 7 грудня у Красноградському Будинку техніки відбулися урочистості – сьогодні тут було напрочуд велелюдно та гамірно. Святкова подія зібрала в одну велику родину депутатів місцевих рад, представників та ветеранів органів місцевого самоврядування, виконавчої гілки влади, керівників підприємств, установ, орнанізацій району – справжніх професіоналів своєї справи, які своєю повсякденною наполегливою працею творять історію та розвивають Красноградщину.

До теплих привітань, які лунали на адресу винуватців заходу, долучилася очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк: «Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом! Це свято не лише тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають та дбають про розквіт своєї громади.

Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових здобутків! Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашого рідного краю! Хай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот! Нехай цей святковий день додасть усім натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку наших громад, відродженню сіл і селищ Красноградщини, зміцнення авторитету нашої держави у всьому демократичному світі!»

Далі музичні вітання та святковий настрій присутнім дарували своїми виступами вокалісти Ярослава Кузнецова, Ірина Стадник, Алла Астахова, Наталія Чернова, Юрій Самсонов, Наталія Сіліна, вокальні ансамблі «Мелодія», «Червона Калина», «Хрестищаночка», «Баргузіни». Запальними танцями вражав публіку зразковий танцювальний колектив «Крапелька», а чуттєвим вальсом – вихованці Красноградської дитячої юнацької спортивної школи Григорій Дохняк та Софія Матвійчук.

Зі святом, колеги!