Святий Миколай крокує Наталинською громадою

  • 816

Зима дуже багата на свята, і відкриває передноворічний календар одне із найулюбленіших свят малюків – День Святого Миколая, свято любові і душевної теплоти, на яке дітлахи з нетерпінням чекають, аби зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає.

Напередодні Дня Святого Миколая неймовірно казкова та по-справжньому дивовижна атмосфера панувала в усіх закладах освіти Наталинської територіальної громади – відбулися традиційні святкові дійства, концертні програми, театралізовані та лялькові вистави, квести та ігри, конкурси та розваги.

Не став винятком і дошкільний підрозділ Наталинського ліцею, який сьогодні відвідала Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк та заступник з питань діяльності виконавчих органів Сергій Дорошенко, аби привітати малечу і побажати їм міцного здоров’я, щирих усмішок, радісних емоцій та передати дітлахам смаколики від Миколайчика.

Вихованці садочка заздалегідь підготувалися до зустрічі Святого Миколая: читали вірші, співали, танцювали. Веселий настрій та море позитивних дитячих емоцій зробили свято незабутнім і для дітей, і для вихователів, а отримані подарунки створили малечі ще більш святковий передноворічний настрій.

Зі святом!

Фото без опису