Після капітального ремонту відкрито амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Вознесенське КНП «ЦПМСД Красноградського району»

  • 691

Одним з основних векторів діяльності Наталинської сільської ради є забезпечення мешканців громади якісними медичними послугами, тому сільська влада піклується про те, аби медичні заклади, які розташовані у населених пунктах, навіть найбільш віддалених від адміністративного центру громади, були облаштовані за всіма вимогами сучасної медицини, а населення отримувало повноцінне медичне обслуговування.

22 грудня відбулося відкриття повністю оновленого після капітального ремонту приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Вознесенське КНП «ЦПМСД Красноградського району», яке було збудовано ще у далекому 1947 році. У ході проведення робіт виконано капітальний ремонт внутрішніх приміщень амбулаторії, відремонтовано систему опалення (встановлено нові радіатори), системи водопостачання та водовідведення, проведено сантехнічні роботи - створено всі необхідні умови для надання якісних медичних послуг населенню.

Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк привітала місцевих мешканців з відкриттям капітально відремонтованої амбулаторії та зазначила, що сільська рада має на меті і в подальшому підтримувати та розвивати медичну галузь громади, намагаючись створити сучасні комфортні умови як для пацієнтів, так і для персоналу медичних закладів, адже саме на сімейного лікаря та первинну ланку покладено найголовніше завдання - збереження здоров’я населення.

Тож відтепер пацієнти амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Вознесенське КНП «ЦПМСД Красноградського району» зможуть отримувати якісну медичну допомогу, адже відремонтоване приміщення закладу повністю відповідає всім сучасним вимогам, що надасть можливість значно покращити як надання допомоги місцевим мешканцям, так і проведення профілактичних заходів. Наразі і пацієнти, і медичний персонал амбулаторії матимуть змогу відчути уже на практиці зручність і якість надання медичної допомоги для пацієнта та гідні умови праці для медиків.

Далі – більше!