У Ясній Поляні, Улянівці та Попівці реконструйовано вуличне освітлення

  • 371

Продовжуємо активно дбати про покращення благоустрою населених пунктів Наталинської громади: проведено повну реконструкцію вуличного освітлення в селах Ясна Поляна (вул. Шевченка від ТП-31, Шкільна від ТП-135), Улянівка (вул. Лісова, Мостова, Піщана від ТП-193, Лісова від ТП-414), Попівка (вул. Лісова від ТП-288).

Раніше на вищевказаних територіях мережа вуличного освітлення була взагалі відсутня, у зв’язку з чим і з’явилася нагальна необхідність у повній реконструкції ліній електопередач з використанням енергозберігаючих світильників.

Через відсутність вуличного освітлення переміщення місцевих мешканців у темну пору доби було незручним та небезпечним, а також була значно зменшена можливість їхнього вечірнього дозвілля.

Наразі завдяки плідній співпраці Наталинської сільської ради та Красноградського РРЕ АТ «Харківобленерго» цю проблему вирішено шляхом встановлення сучасних енергозберігаючих елементів вуличного освітлення - консольних світлодіодних світильників, адже нічні ліхтарі - не просто окраса вечірнього краєвиду населених пунктів, а й безпека мешканців громади.