У Попівці відбувся передноворічний концерт

  • 480

Новорічні свята – це з дитинства усіма нами улюблені й радісні дні, які наповнені світлом, спільною радістю, веселощами, очікуванням дива й казки, душевного тепла та надії. Про наближення цього свята нагадують нам аромати хвої та мандаринів, мерехтливі ліхтарики, щирі вітання і, звісно, мрії про те, що цікавого, важливого та нового принесе нам прийдешній рік.

Тож сьогодні у Попівському сільському будинку культури відбулася концертна програма "Новий рік вже до нас поспішає". У святково вбраній залі зібралися як місцеві мешканці Попівки, так і гості села. На захід завітав і заступник Наталинського сільського голови питань діяльності виконавчих органів Михайло Зінченко.

Свято розпочалося концертною програмою, яка складалася з художніх номерів, підготовлених місцевими талантами, аби створити глядачам передноворічний святковий настрій: виступали народний аматорський колектив «Черешеньки», дитячий вокальний гурт «Дивограй», вокальний гурт «Океан Емоцій», вокалісти Юрій Козюпа, Олександр Єремейчук, Діана Тарусіна, Яна Захлєбіна, Маренко Маргарита, Олег Власов, танцювальні колективи «Перлинки» та «Золоті Іскри», танком порадувала Марія Юсенко, чуттєвою грою на гітарі - Владислав Дручек, а новорічні віршики присутнім читали наймолодші мешканці громади. Також відбувся розіграш новорічних подарунків.

Свято видалося веселим, гостинним, та по - родинному добрим!

Фото без опису