Відбулося засідання територіального методичного об’єднання вчителів хімії, біології, природознавства та основ здоров’я

  • 197

"Методика впровадження інноваційних технологій моделювання уроків природничого спрямування з використанням сучасних педагогічних технологій" - саме такою була тема засідання територіального методичного об’єднання вчителів хімії, біології, природознавства та основ здоров’я, яке відбулося на базі Наталинського ліцею.

Мета засідання: поглиблення знань вчителів щодо методик упровадження інноваційних технологій моделювання уроків із використанням сучасних педагогічних технологій.

Вчитель інформатики Попівської філії Світлана Шептура ознайомила учасників засідання з можливостями використання презентації у викладанні природничих дисциплін та провела майстер-клас створення презентацій відповідно до сучасних вимог.

Також розглядалися такі питання: «Аналіз завдань ЗНО за попередні роки та підготовка до ЗНО-2022», «Підготовка до ДПА», «Новий державний стандарт базової середньої освіти та його реалізація в природничій галузі», «Формування основних компетентностей учнів у природничих науках».

Вчителі опрацьовували модельні програми для 5 класу, які будуть впроваджуватися в освітній процес закладів загальної середньої освіти з 2022/2023 навчального року.

Директор ЦПРПП Ольга Міхно підбила підсумки роботи за перший семестр та окреслила завдання для подальшої роботи.

Засідання виявилося плідним - учителі отримали змістовну та корисну інформацію, яка допоможе мотивувати учнів на вивчення предметів та розвиток їх творчої діяльності.

Фото без опису