Звернення Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

  • 353

Шановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-тя річниця виведення військ з Афганістану.
Ця кривава війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.
Сьогодні ми схиляємо голови перед солдатами, яким не судилося повернутися живими на рідну землю.
Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваша вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Ваші діти можуть по праву пишатися своїми батьками.
Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, впевненості у завтрашньому дні, щастя, добра та мирного неба над головою!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису