Герої серед нас

  • 448

26 березня 2022 року у с. Ясна Поляна внаслідок обриву лінії електропередач, спричиненого сильним поривом вітру, виникла масштабна пожежа на відкритій території (в екосистемі).

Завдяки злагодженим професійним заходам підрозділу ДСНС України в Харківській області та активним діям мешканців Ясної Поляни пожежу вдалося вчасно локалізувати та ліквідувати, не допустивши розповсюдження вогню на місцевий навчальний заклад та житловий масив.

Сьогодні очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк особисто зустрілася з героями, аби подякувати їм за мужність, хоробрість, самовідвагу та небайдужість, виявлені під час локалізації та ліквідації масштабної пожежі. На знак поваги та безмежної вдячності Олена Василівна вручила пам’ятні подарунки - наручні годинники із логотипом Наталинської територіальної громади - начальнику караулу 43 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області Максиму Жидкову, командиру відділення 43 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області Денису Пікалову, а також мешканцям Ясної Поляни Ірині Доценко, Тетяні Руденко та Миколі Черненку – людям, які, ризикуючи власним життям та здоров’ям, ані хвилини не зволікаючи, кинулись у бій зі стихією, наслідки якої без їхньої допомоги могли би бути просто катастрофічними для екосистеми нашої громади.

Наталинська територіальна громада від імені мешканців щиро вдячна 43 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області за цілодобову готовність прийти на допомогу та врятувати, наражаючи власне життя на небезпеку. Низький уклін вам за спритність і силу духу, за героїзм і відвагу!

Вкотре закликаємо усіх мешканців громади дотримуватися правил пожежної безпеки!

Фото без опису