Звернення Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК з нагоди 77-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • 356

Шановні співгромадівці!
Щороку 9 травня Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом. Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. І перемога над нацизмом для нас – це гордість за наших земляків, гордість за наших предків, які були невід’ємною частиною перемоги.
У своїх серцях ми завжди будемо нести світлу пам’ять про мільйони загиблих, полеглих  у  боях  і  закатованих  у  нацистських  таборах.
Низько  вклоняємось вам,  ветерани  фронту  і  тилу,  що на  своїх  плечах  винесли  тягар  війни,  титанічною  працею  наближали  розгром  ворога,  піднімали країну  із  руїн  у  повоєнні  роки. Честь вам і слава!
Травень 2022 року виглядає суттєво інакше, адже нам, нащадкам героїв Другої світової війни, через роки потому довелося знову дізнатися, що таке війна… Все це болюче й несправедливо щодо всього, що пройшли наші предки, захищаючи рідну землю.
Впевнена, що обов’язково настане той день, коли ми будемо святкувати свою перемогу!
Дякуємо та вклоняємось сьогодні всім українцям, які захищали та звільняли нашу землю від нацистів у Другій світовій війні!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк