Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем податківця України

  • 497

Шановні працівники податкової служби!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня податківця України!

Ваша діяльність багато в чому визначає соціально-економічну стабільність держави, адже одним з головних ваших завдань є поповнення бюджету. Сьогодні, незважаючи на непросту ситуацію в країні, ви продовжуєте зберігати динаміку податкових надходжень. Високо цінуємо ваше сумлінне ставлення до своїх обов’язків, роботу із забезпечення стійкого зростання надходжень податкових платежів і зборів, підвищення податкової грамотності населення.
Переконана, що ви і надалі успішно будете виконувати покладені на податкову службу завдання і самовіддано працювати задля розвитку України.
Бажаю вам подальшого професійного зростання, наполегливості і завзятості у вирішенні важливих державних завдань. Мирного вам неба, міцного здоров’я та благополуччя!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису