Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем бухгалтера

  • 455

Шановні бухгалтери Наталинської територіальної громади!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем бухгалтера!

Ця професія єднає людей, діяльність яких є запорукою успіху великих і малих підприємств, установ, організацій. Важко уявити собі галузь економіки, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Завдяки вашій злагодженій роботі та спільним зусиллям реалізовуються державні і місцеві програми у різних сферах та зміцнюється економічний потенціал Наталинської територіальної громади.

У день професійного свята дякую всім бухгалтерам громади за скромну, але вкрай необхідну працю, яка визначається найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю та принциповістю.

Бажаю вам в будь-якій ситуації тримати баланс, не втрачати з уваги жодної цифри і значення, бажаю роботи без труднощів і помилок, а життя – з достатком і позитивним сальдо, стабільного успіху на роботі, бездоганної звітності та правильної документації.

Міцного вам здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил, наснаги, а також великого успіху, який супроводжуватиме вас у всіх справах та починаннях!
Мирного вам неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису