З 70-річним ювілеєм привітали голову первинної ветеранської організації Соснівського старостинського округу

  • 383

28 липня 70-річний ювілей святкує голова первинної ветеранської організації Соснівського старостинського округу Литвин Степан Іванович. До привітань ювіляра долучилася Наталинська сільська рада у плідній співпраці з Красноградською районною організацією ветеранів України.

Степан Іванович очолює первинну ветеранську організацію Соснівського старостинського округу протягом 10 років, опікуючись нагальними питаннями ветеранів Наталинської територіальної громади, співпрацюючи з місцевою владою та громадськими організаціями. Високий професіоналізм пана Степана та неабиякі організаторські здібності викликають заслужену довіру та повагу як серед ветеранів, так і серед молодшого покоління громади.

Теплі привітання зі словами вдячності за сумлінну працю, побажаннями мирного неба, міцного здоров’я та благополуччя від очільниці Наталинської територіальної громади, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк імениннику переказав заступник Наталинського сільського голови Сергій Дорошенко, а також вручив ювіляру грамоту Наталинської сільської ради за багаторічну плідну працю та значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху на території громади.

З ювілеєм Вас, Степане Івановичу! Многая Вам літа у натхненній праці! Миру Вам!

Фото без опису