Олена Третяк взяла участь у засіданні обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2022/2023 року

  • 324

Сьогодні, 16 серпня 2022 року, Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк взяла участь у засіданні обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2022/2023 року під головуванням заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Михайла Харнама.

Серед учасників штабу - керівники структурних підрозділів ХОВА, очільники районних військових адміністрацій та територіальних громад.

Під час засідання присутні розглянули нагальні питання щодо сталого проходження опалювального сезону в Харківській області. Зокрема, напрацювали першочергові кроки щодо забезпечення готовності до осінньо-зимового періоду 2022/2023 року.

За результатами наради у розрізі кожного району надано конкретні доручення щодо реагування у випадку кризових ситуацій під час проходження опалювального сезону.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису