Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем нотаріату України

  • 320

Шановна нотаріальна спільното!
Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!

Інститут нотаріату - невід’ємна складова національної правової системи, яка покликана захищати права людини, надавати незалежну і неупереджену правову допомогу на засадах рівності, законності та справедливості.

Сьогоднішній нотаріат – це потужний інститут, який надає людям можливість бути впевненим у своєму майбутньому, надаючи для цього великий спектр юридичних послуг. Сучасне життя неможливо уявити без оперативної, чіткої і добре налагодженої роботи нотаріусів.

Переконана, що ваш досвід і відданість обраній справі будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової культури і зміцненню стабільності цивільних та юридичних правовідносин.

Тож у день вашого професійного свята бажаю вам і вашим рідним мирного неба, міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та благополуччя! Нехай вам завжди усміхається доля, а робота приносить радість і задоволення!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

 

Фото без опису