День народження святкує Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

  • 637

Шановна Олено Василівно!
Сьогодні усі найтепліші вітання адресуємо Вам - впевненому, цілеспрямованому, наполегливому, авторитетному керівнику з
прогресивним поглядом, справжньому професіоналу своєї справи і просто порядній людині з особистою принциповою позицією та відмінним почуттям гумору.

День народження - не просто подія у Вашій книзі життя, це ще один привід для нас згадати про ті позитивні зміни, які відбулися у Наталинській територіальній громаді за час Вашої роботи на посаді її очільниці. Робота з людьми - це завжди непросто і завжди вiдповiдально. А стояти на чолі однієї з найбільш успішних громад в Україні – особливо, адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших питань різного масштабу.

Завдяки Вашому управлінському досвіду та наполегливостi наша громада розвивається. Впевнені, що Вашого ентузіазму, професіоналізму, послідовності, сил і енергії вистачить для втілення в життя наймасштабніших планів, адже у Вас є колектив однодумців і величезне бажання працювати на благо Наталинської громади.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоровя, успіху, душевної гармонії, родинного затишку, нових професійних звершень та досягнень га благо громади, а найголовніше – мирного сонячного неба!

З повагою та найкращими побажаннями - колектив, виконавчий комітет та депутатський корпус Наталинської сільської ради