Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем фізичної культури і спорту

  • 695

Шановні ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, спортсмени! Прийміть щирі вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Це свято об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю. В усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства.

Маю впевненість, що фізична культура і спорт буде міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху у Наталинській громаді, зміцнення здоров’я її мешканців, здобуття блискучих перемог у майбутньому.

Щира подяка всім нашим спортсменам та тренерам за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту у громаді, високу відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість, гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Тож бажаю всім міцного здоров’я, успіху та безперешкодного підкорення нових спортивних висот під мирним небом незалежної України! Вдалих вам стартів та олімпійського здоров’я!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису