В закладах освіти Наталинської сільської ради у форматі онлайн-челенджа провели Олімпійський тиждень з нагоди Дня фізичної культури та спорту

  • 465

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту.

Фізична культура та спорт – невід’ємна частина нашого життя та важливий чинник зміцнення здоров'я. Заняття спортом гартують не лише тіло, а й характер та волю людини. День фізичної культури і спорту – це свято, яке символізує силу, витривалість, мужність, красу та популяризує здоровий спосіб життя.

Сприяння розвитку фізичної культури і спорту, створення надсучасних умов для фізичного розвитку дітей та молоді, а також пропаганда здорового способу життя – один з найбільш пріоритетних напрямків діяльності Наталинської сільської ради, адже розвиток спорту на території громади - це турбота про здоров’я її мешканців. Залучення дітей і молоді до занять фізкультурою і спортом, змістовного дозвілля є надзвичайно корисною справою, бо спорт - це здоров’я нації, а значить - її майбутнє.

Тож напередодні Дня фізичної культури та спорту в закладах загальної середньої освіти Наталинської сільської ради у форматі онлайн-челенджа провели Олімпійський тиждень, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху. Учні освітніх закладів громади з неабияким задоволенням долучилися до заходу та продемонстрували на відео гарну фізичну підготовку.

Так тримати, громадо!

111">http://