Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

  • 485

Шановні працівники газовидобувної та нафтопереробної промисловості! Від щирого серця вітаю вас з прийдешнім професійним святом!

Від вашої роботи, що складає важливу складову частину паливно-енергетичного комплексу держави, сьогодні залежить дуже багато в нашій країні: економічний розвиток, енергобезпека, соціальна складова. Саме Харківська область займає в нафтогазовій галузі України унікальне місце. У нашому регіоні знаходяться найбільші родовища нафти і газу. Тут створений і працює науково-промисловий комплекс, який сьогодні на найсучаснішому рівні проводить розвідку, пошук, проектування та облаштування родовищ.

І навіть у цей непростий для нашої країни час ви показуєте стабільну роботу, за що висловлюємо щиру подяку всім працівникам галузі за відданість своїй професії і звитяжну працю!

Бажаю вам нових здобутків та перемог, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя! Добра вам, життєдайної енергії, земних щедрот і успіхів на професійній ниві!  І, найголовніше, - мирного неба над нашою рідною Україною!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису