Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем працівника лісу

  • 448

Шановні працівники лісу, ветерани лісової галузі, щиро вітаю вас з професійним святом!

Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, саме ви вносите вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечуєте потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

У сучасних непростих реаліях сьогодення особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.

Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку! Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів – зеленої скарбниці Наталинської громади! Мирного вам неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису