Звернення Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня пам’яті захисників України

  • 397

Шановні співгромадівці!

29 серпня Україна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день було встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року.

На долю України випало немало випробувань, різним поколінням українців доводилось зі зброєю в руках відстоювати свободу та незалежність. Але саме сьогодні, як ніколи раніше, наш народ стикнувся з нелегким випробуванням - з випробуванням відданості та любові до Батьківщини. І саме зараз наші мужні воїни пліч-о-пліч відстоюють територіальну цілісність Батьківщини та право кожного українця на життя та свободу!

Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які любов до Батьківщини поставили вище за власне життя. Низький уклін рідним та близьким загиблих героїв!

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну! Ми завжди пам'ятатимемо українських воїнів, які за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України віддали найдорожче - своє життя.

Пам’ятаємо і шануємо Героїв!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису