Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

  • 386

Шановні представники старшого покоління громади!
Щиро вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Найбільше багатство літніх людей - їхній досвід, мудрість та вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за високу громадянську свідомість, за гідний приклад для наслідування!

Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й лагідною, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного затишку, довголіття, добра, віри в краще майбутнє та мирного безхмарного неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису