У Наталинській територіальній громаді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

  • 493

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначається День вчителя. У прекрасну пору року приходить до нас це освітянське свято. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари.

Відтак, сьогодні, 30.09.2022 р., саме напередодні професійного свята, освітяни Наталинської громади отримували вітання. Зокрема, урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбулися у Наталинському ліцеї - сьогодні ця вишукана зала зібрала усю когорту вчителів громади.

На початку заходу винуватців свята привітала Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк: «Шановна освітянська спільното! Щиро вітаю вас із професійним святом! Ви заслуговуєте на найвищі слова похвали, а надто – у такі непрості для нашої країни часи, у часи нелегких випробувань для кожного з нас.

Учитель є творцем мільйонів доль, це людина із великим серцем, потужним інтелектом і унікальними знаннями. Кожен із вас – фундатор нашого освіченого суспільства. Саме ви формуєте обличчя освіти і нашої держави. І саме вам суспільство вручило найдорожче – власних дітей. І тому кожен з вас повинен бути взірцем в поведінці, в знаннях, бути яскравим наставником для своїх вихованців, вболівати за майбутнє своєї держави. Професія вчителя дійсно є вічною і незмінною, адже вона лежить в основі усіх спеціальностей. Ми дуже цінуємо вашу працю й зусилля, які спрямовані на те, щоб поділитися знаннями з молодшими поколіннями, - тим самим ви робите величезний вклад у розвиток суспільства і країни в цілому.

Бажаю вам нових звершень, натхнення та професійного запалу під мирним небом України!»

Крім того, Олена Василівна додала, що сільська влада зі свого боку готова й надалі докладати максимум зусиль задля найбільш якісної реалізації завдань сучасної державної політики у галузі освіти, а також подальшого розвитку освітньої системи у Наталинській територіальній громаді.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, навчання і виховання молодого покоління та високий професіоналізм очільниця громади вручила представникам шляхетної професії грамоти Наталинської сільської ради, а також Красноградської районної військової адміністрації. Подяку Міністерства освіти і науки України оголосили Аллі Адамовій, директору Кобзівської гімназії.

Далі освітян громади зі святом привітала профспілкова організація працівників освіти і науки Наталинської сільської ради.

Після завершення офіційної частини учасники заходу мали змогу насолодитися виступами вокальних ансамблів «Мелодія» Наталинського сільського будинку культури та «Червона калина» Петрівського сільського будинку культури, гурту «Мрія», дуету «Настрій», а також пісенними вітаннями у виконанні Володимира Каптуревського, дуету Владислава Дручека і Тетяни Рогіз.

Зі святом, шановні освітяни! Знайте, що всі ваші учні, де б вони наразі не були, люблять вас і несуть у своїх серцях те золоте зерно, яке ви засівали своїми руками день у день, із року в рік! Добра вам, щастя, старанних учнів і мирних сонячних днів!

Фото без опису