Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва та Днем захисника України

  • 92

Шановні співгромадівці!
14 жовтня – дата, яка поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День захисника України.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці для усіх православних є одним із найбільших релігійних свят осені. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва. Символічно, що День захисника України ми відзначаємо саме у свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх часів була заступницею та покровителькою наших предків.

У цей день особливо хочеться подякувати усім тим, хто захищає нашу країну. Тим, хто віддано стоїть на варті спокою України. Тим, хто не зважаючи на труднощі, в змозі усувати перешкоди, зберігати спокій і оптимізм, зберігати доброту і віру у своїх серцях.

Мирного всім неба, світла й любові, міцного здоров'я, щастя й родинного добробуту! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці уберігає від бід, зла та негараздів!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису