Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем автомобіліста і дорожника

  • 203

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

Щороку в останню неділю жовтня наша країна відзначає свято професіоналів і автолюбителів, всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень та успішний розвиток дорожньої галузі в Україні.

Сьогодні важко уявити сучасне життя, господарську діяльність та побут без автомобільного транспорту. І саме від злагодженої й сумлінної праці дорожників, які утримують в належному стані дороги і вулиці, та автомобілістів, які своєчасно забезпечують потреби громадян, функціонує найважливіша система життєзабезпечення всієї країни.

Бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства міцного здоров’я, добробуту, нових трудових здобутків і завжди зеленого світла на життєвих і автомобільних шляхах! Мирного вам неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису