Відбувся осінній кубок Наталинської сільської ради з міні-футболу «Крок до Перемоги»

  • 137

Незважаючи на ситуацію в нашій країні, спорт в Україні залишається важливою складовою, яка не лише додає здоров'я, а загартовує характер і силу волі. Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси, а також витривалість, прагнення до перемоги, бажання бути кращим. А футбол є невід’ємною частиною спорту. Футбол – не просто гра, футбол – це життя!

Тож сьогодні, 29 жовтня, на численні прохання юних футболістів громади у Наталиному відбувся осінній кубок сільської ради з міні-футболу «Крок до Перемоги», у якому за перемогу змагалися наступні футбольні команди: «Азов», «Металіст», «Розривні хлопці» (с. Наталине), «Фенікс» (с. Добренька).

Відкрила змагання Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка побажала спортсменам цікавої захоплюючої гри, гарних пасів та перемоги.

Право внести державний прапор надали кращому гравцю літнього кубку Наталинської сільської ради з міні-футболу «Спорт заради миру» Івану Галкіну, а судив змагання Станіслав Самойлік.

Далі вболівальники стали свідками захоплюючої боротьби, технічного володіння м’ячем, блискавичних і влучних ударів, отримавши масу позитиву і надпотужний заряд бадьорості.

У підсумку гри маємо наступні результати:

- ІІІ місце посіла футбольна команда «Азов»;

- ІІ місце - «Розривні хлопці»;

- І місце – «Металіст».

Кращим гравцем визнано Владислава Бірюкова, кращим голкіпером – Олександра Лазарєва.

За вагомий внесок у популяризацію та розвиток фізичної культури і спорту в громаді, пропаганду здорового способу життя, плідну діяльність у благородній справі - вихованні майбутніх спортсменів–чемпіонів, значний особистий внесок у розвиток і пропаганду футболу в громаді грамотою Наталинської сільської ради відзначили місцевого мешканця Сергія Короленка.

По завершенню заходу юних футболістів частували смачною гарячою кашею.

Вітаємо переможців! Бажаємо дружній спортивній родині нашої громади мирного сонячного неба, міцного здоров’я, перемог та нових звершень на благо України! Тільки разом, тільки вперед до спільної перемоги на усіх фронтах!

Фото без опису