Звернення Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня Гідності і Свободи

  • 106

 

Шановні співгромадівці!

День Гідності і Свободи відзначається щороку 21 листопада згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року. Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Гідність, свобода, незалежність, патріотизм, мужність, героїзм – за останні роки ці високі поняття стали особливо близькі кожній людині, яка вважає себе справжнім громадянином. Наразі Україні потрібні не гучні слова, а відповідальні вчинки та реальний захист її існування в якості суверенної держави.

Тож будьмо гідними пам’яті героїв, всіх знайомих і незнайомих нам людей, в очах яких ми бачимо гідність, і які нині боронять нашу свободу та нашу незалежність!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису